Räppar Manna: ma olin iseenda esimene ohver

Ketlin Kruse
Copy
Manna esimene muusikavideo.
Manna esimene muusikavideo. Foto: Daniil Lebedev

Eesti üks väheseid naisräppareid Manna ehk Maria Annabel Vainumäe käis Raadio 2 saates «Hommik» rääkimas uuest hobist, mida ta enda sõnul on pikalt juba teha tahtnud..

«Mulle meeldib see tunne, mis ma pärast tätoveeringu tegemist saan ja ma tahan seda ka teistele inimestele pakkuda,» tõdes Manna, kelle kehal on üle 25 tätoveeringu. Neiu sõnutsi kaasneb sellega sõltuvust tekitav valu.

Ajal, mil esinemisi ei ole, on otsustanud lauljatar hakata ka ise tätoveeringuid tegema. Disainide mõtlemise teeb Manna jaoks kergemaks asjaolu, et ta on terve elu tegelenud joonistamisega ning suure osa oma päevast pühendab ta kunsti loomisele.

Kehakaunistusi õppis ta tegema omal käel, silikoonist võltsnaha peal harjutades. «Ma olin iseenda esimene ohver. Vaatasin peeglisse ja ütlesin, et tee ära,» sõnas noor lauljatar. Tema esimeseks katsejäneseks oli elukaaslane ning hiljem juba sõbrad ja tuttavad. “Päris okeilt on läinud, kedagi ära rikkunud ei ole ja kõik on rahule jäänud,» tunnistas Manna.

Puhtus on neiu sõnul tätoveerimise juures kõige olulisem. «Kõik peab olema õiges järjekorras tehtud ja väga sanitaarne.” Hetkel teeb Manna kehakaunistusi Tallinnas asuvas stuudios, mis kuulub tema sõbrale.

Eelmise aasta juulis ilmus räppari debüütalbum «MANNA», kus teevad teiste seas kaasa ka Meisterjaan ja Reket. «Selle albumi tegemine võttis minult kõik mu kehavedelikud ja ajurakud,» selgitas räppar.  «Aga tulemuseks on mulle väga isiklik kogumik lugusid ja suur samm edasi enda kui artisti teekonnal.»

2019 aastal võitis noor muusik looga «markus» Raadio 2 aastahiti konkursil aasta demo auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles