Täiuslik ameerika perekond: naeratav isa, blond naine beebiga. Nende kõrval lapsed, pikkuse järjekorras. Üks, kaks, kolm. Beebiga koos neli. Sel perekonnal tundub olevat palju armastust, mida jagada. Kuid midagi on pildil valesti. Kus on Huxley?

Läheme mõned aastad ajas tagasi. Enne abiellumist oli Myka Bellisari medõde ja üksikema, kes postitas oma Youtube’i kanalile kaalukaotusvideosid. 2012. aastal kohtus ta OKCupidi platvormil aga James Staufferiga ning kui nad kolisid Indianapolisse ja Myka rasedaks jäi, lõi paar ühise Youtube’i kanali. Myka ja James abiellusid 2014. aastal ja peagi loobus Myka Jamesi survel õendustööst, et pühenduda lastekasvatamisele ja videokanali arendamisele.

Suurim populaarsus tuli paarile just neist videotest, kus nad jagasid oma lapsesaamisteekondasid. Avalikud rasedustestid, raseduse katkemised, sünnitused ja beebirutiinid – need olid asjad, mis publikule peale läksid. Kuldsed vaatajanumbrid aga saavutati siis, kui praegu 33-aastane Myka ja 35-aastane James Stauffer näitasid 2017. aastal avalikult, kuidas lähevad nende püüdlused adopteerida kahe-aastast erivajadustega Hiina poisikest. Video sellest, kuidas nad poisiga esimest korda kohtusid, tagas lõpuks nende tõelise internetikuulsuse.

Kommentaarid
Copy