Lihtne, kiire ja superlõbus harjutus, mis aitab naisel palju kergemini orgasmini jõuda

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

On sul juhtunud, et seksi ajal keerleb peas mõtete karussell ning käimas olevale intiimsusele on nii raske keskenduda, et orgasmist ei ole juttugi? Kui nii, siis peaksid proovima seda harjutust.

Orgasmi saavutamiseks on kõige olulisem oma mõtted vabaks lasta. Seda muidugi on lihtsam öelda kui teha. Kui sa tunned, et miski takistab sul tipuni jõudmast, siis seksterapeut Christie Frederico jagas TikTokis häid nõuandeid.

See harjutus on väga lihtne, hõlmab endas vaid kolme sammu. Harjutuse eesmärgiks on aidata sul leevendada pingeid ja stressi ja võtta maha kõik vaimsed blokeeringud.

  1. Seisa sirgelt püsti.
  2. Raputa oma keha üleni viis minutit. Ole ettevaatlik pea ja kaelaga!
  3. Leba kaks minutit.

Ja ongi kõik! Frederico kinnitab, et seda «orgasmiharjutust» võib teha iga päev.

Florida seksi- ja heaoluekspert Kiana Reeves lisab, et seda tüüpi harjutus on tõesti hea lõõgastumiseks. «Pinges võib olla näiteks vaagnapõhi,» selgitab ta. «Viis minutit sellist intensiivset harjutust ja kiirendatud hingamist võimaldab stimuleerida närvisüsteemi ja veres tõuseb hapnikutase.»

Lisaks sellele reguleeritakse samal ajal ka stressihormooni tootmist ja stimuleeritakse vereringet, mis on omakorda seksuaalse erutuse tekkimise parimad eeltingimused, vahendab Freundin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles