Alla Pugatšova tütar lajatab: ta ei tea, kuidas olla õige ema!

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Kristina Orbakaite (vasakul) ja Alla Pugatšova Venemaa laulja Jossif Kobzoni matustel 2018. aastal.
Kristina Orbakaite (vasakul) ja Alla Pugatšova Venemaa laulja Jossif Kobzoni matustel 2018. aastal. Foto: Mikhail Metzel/Mikhail Metzel/TASS/Scanpix

Kristina Orbakaite on vene-leedu laulja ja näitleja. Oma õnneks või õnnetuseks on tema vanemad Venemaa diiva Alla Pugatšova ja Leedu tsirkuseartist Mykolas Orbakas. Olla kuulsate artistide laps pole kindlasti kerge ning hiljuti paotaski naine sel teemal suud, olles ema suhtes armutu.

49-aastane laulja rääkis oma 71-aastasest emast väga karmil toonil, viidates, et emana on Pugatšova olnud hoolimatu ning lapsepõlves jäi Kristinal emaarmastusest väga palju puudu. Orbakaite andis intervjuu väljaandele TVCenter ja ütles välja, et ei pidanud heaks mõtteks Pugatšova plaani saada surrogaadi abil veel ühed lapsed. Orbakaite hinnangul ei ole Pugatšoval piisavalt vanemlikke võimeid, et lastekasvatamisega hakkama saada.

«Mu ema ei tea, kuidas olla õige ema,» ütles Orbakaite. «Ma ei tahaks, et Liza ja Harry kogevad armastuse- ja tähelepanu puudust, nii nagu mina seda kunagi kogesin.»

Pugatšova ja Galkin möödunud aastal
Pugatšova ja Galkin möödunud aastal Foto: Stanislav Krasilnikov/Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Ajakirjanikud huvituvad muidugi ka tõsiasjast, et Alla Pugatšoval ja tema praegusel partneril, 44-aastasel Maksim Galkinil on suur vanusevahe – 27 aastat. Korrespondent Irina Šikman küsis Galkinilt otse, kuidas koomik kavatseb tänavu esimesse klassi läinud lapsi pärast Alla surma kasvatada.

Galkin vastas, et tunneb suurt vastutust ja on seda teemat juba primadonnaga arutanud. Mees rõhutas, et Alla Pugatšova on imeline ema, vahendab Topnews.ru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles