5 kuulsust, keda on süüdistatud oma naise peksmises

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Pamela Anderson ja Tommy Lee umbes aastal 2005.
Pamela Anderson ja Tommy Lee umbes aastal 2005. Foto: mavrixphoto.com/mavrixphoto.com/Scanpix

Amber Heardi ja Johnny Deppi kõmuline kohtuprotsess on tuure kogumas ning miljonid inimesed hoiavad hinge kinni: kes siis ikkagi tegelikult nende suhtes vägivaldne oli? Muidugi aga pole tegemist esimese korraga, kui kuulsad inimesed on sattunud vägivallaskandaali.

Kahjuks on palju tuntud inimesi, keda nende eksid või partnerid on vägivallatsemises süüdistanud. Mõned neist on kuuldused kiirelt ümber lükanud, teised on aga ka vastutusele võetud. Koduvägivallas enamik ohvreid naised, statistika järgi kogeb iga kolmas naine elu jooksul vägivalda. Samas ei tasu unustada, et 10-20 protsenti vägivallaohvritest on mehed.

Kui sa oled vägivaldses suhtes, siis leiad rohkem infot ja abi leheküljelt Abiks ohvrile, helistades numbril 112 või ohvriabiliinilt 116 006.

Toome välja mõned näited lähiajaloost, mil kuulsad inimesed on vägivallaskandaali sattunud. Ohvril on alati raske abi paluda ning asjast rääkida, seega tasub vaid imetleda neid vapraid inimesi, kes on julgenud vägivallaohust hoolimata enda eest seista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles