TAASKOHTUMINE Kibeda lahutuse läbi teinud Madonnat ja Guy Richiet nähti koos

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Guy ja Madonna 2008. aastal
Guy ja Madonna 2008. aastal Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Scanpix

Teisipäeva õhtul kohtus Londonis popikoon Madonna oma eksabikaasa Guy Richiega. Hoolimata nende segasest minevikust paistis, et nüüd on erimeelsused kõrvale pandud.

Pärast 2008. aastal jõustunud lahutust pole neid kaht ühes ruumis just sageli nähtud. Lahutus oli väga valus ja vaevaline, seda üllatavam oli aga näha neid teisipäeval Tanya Baxteri galeriis Londonis.

61-aastane Madonna oli üritusel koos oma praeguse poiss-sõbra, 25-aastase tantsija Ahlamalik Williamsiga. 51-aastast Richiet saatis 38-aastane abikaasa Jacqui Ainsley. Galeriis olid ka Madonna ja Guy ühised lapsed, 19-aastane Rocco ja 14-aastane David.

Mirror märgib, et seltskond ei paistnud järgivat ühtki sotsiaalse distantseerumise reeglit, ka ei kandnud nad maske. Madonna on varem öelnud, et tema koroonaviiruse antikehade test oli positiivne.

Kohtumise pealtnägija paljastas Mirrorile, et Madonna saabudes läks Guy nähtavalt pingesse, kuid lõõgastus peagi. Lisaks ei jäänud Madonna üritusele liiga pikaks ajaks, lahkudes vaid poole tunni pärast.

Guy ja Madonna abiellusid 2002. aastal, suhe kiskus aga mõne aasta pärast kiiva. 2008. aastal elasid nad oma lahutust üsna avalikult leheveergudel läbi, seejuures nimetas Madonna Guyd «emotsionaalseks retakaks» ning Guy paljastas, et Madonna on kuulsusest pimestatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles