Vanemad korraldasid kuueaastasele transsoolisele tütrele uut elu tähistava peo

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Julie soovitab nüüd kõigil soost teada andmisega oodata, kuniks on selge, mis soost laps tegelikult on. Ella on tüdruk ja saab nüüd tüdrukuna elada.
Julie soovitab nüüd kõigil soost teada andmisega oodata, kuniks on selge, mis soost laps tegelikult on. Ella on tüdruk ja saab nüüd tüdrukuna elada. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Kui Julie ja Daniel Hindsley said teada, et ootavad last, korraldasid nad suure peo. Lapse soost teada andmiseks olid valitud sinised õhupallid ja sinine kleit. Kuus aastat hiljem selgus aga, et nad olid sooga siiski mööda pannud.

Texases elava paari tütar tuli kuueaastasena välja transsoolisena. «Ma tahan olla tüdruk! Lihtsalt muuda mind tüdrukuks!» palus ta emalt. Laps kannab nüüd nime Ella ning selleks, et tütre soovile vastu tulla, korraldasid nad uue soost teada andmise peo ühes suure fotosessiooniga, et Ella sugu vääriliselt tähistada.

33-aastane Julie ja 37-aastane Daniel märkasid, et suuremaks sirgudes oli nende laps vanemast pojast Grantist täiesti erinev. Talle meeldis mängida rõivastega, meigiga ja end tüdrukuks riietada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles