AVAMEELSELT ⟩ Suurimad voodihirmud on kõigil meestel tegelikult ühised (8)

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Margus Sarmet mõistab meeste hirme ja soove, kuna on neid ka ise kogenud. Praegu jagab ta koos elukaaslase Kristiina Sauliga oma teadmisi ja energiat veebis lehekülgedel learn2love.org ja tantratants.ee.
Margus Sarmet mõistab meeste hirme ja soove, kuna on neid ka ise kogenud. Praegu jagab ta koos elukaaslase Kristiina Sauliga oma teadmisi ja energiat veebis lehekülgedel learn2love.org ja tantratants.ee. Foto: RUUDU RAHUMARU

Margus Sarmet on energiast särisev mees, kes julgeb kõik otse välja öelda. Mida mehed voodis tahavad, mida kardavad ja mille pärast põevad. Mees olla on hulga keerulisem kui naine – kui keha tembutab, on see kohe kõigile näha. Kuid pea püsti! Hirmud on kõigil ühised ning nende vastu leiab rohtu.

Mida mehed voodis kõige rohkem kardavad?

Meestel on tohutu sooritusärevus. Meedia ja porno on loonud ühiskonnas kuvandi, et kui sa oled õige mees, on sul kohe nipsust kõva, nii et jookse või läbi seina sellega. Ühiskondlik hüpnoos surub peale. Selle mõju on kohutav! Kui mees usub, et tal peab kõvaks minema, ja naine ka ootab, tekib pinge ning kukub ära. See on sooritusärevus, see on täiesti normaalne! Valdav enamus mehi on seda kogenud, ükskõik, kas nad tunnistavad seda või mitte.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles