Victoria Beckham tunnistab: riietus varjas mu kehalist ebakindlust

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Victoria aastal 2006
Victoria aastal 2006 Foto: James/Smartpicrures.co.uk/Scanpix

46-aastane moedisainer tunnistas, et tema mineviku moevalikud ei olnud alati kantud heast maitsest, vaid põhjused olid sootuks hämaramad.

Kui The Guardian’s Weekend intervjuu tarbeks Victoria Beckhamilt küsis, kas ta on kunagi oma isikliku stiili osas olnud ebakindel, vastas ta, et mitte eriti. «Kui ma olin Spice Girlsis, olid meil stilistid, kuid oma eraelus pole ma kunagi stilistiga töötanud,» rääkis naine. «Ma kandsin palju struktureeritud korsettidega kleite ja mul on mõned neist alles, kuid mu isiklik stiil on praegu palju lõõgastunum. Nüüd, kui ma tagasi vaatan, saan aru, et see oli ebakindluse märk, et pidin alati kandma väga tihedalt ümber istuvaid riideid.»

Victoria tunnistas ka, et tema stiil on muutunud vastavalt sellele, kui kiireks on läinud elu.

Beckham aastal 2006
Beckham aastal 2006 Foto: BOISIERE/SIPA/BOISIERE/SIPA/Scanpix

«Kui äril hakkas hästi minema ja mul hakkas kiire, muutus ka mu stiil, sest ma ei saa stuudios ringi joosta ja kõike kõrgetes kontsades teha,» selgitab ta. «Ma žongleerin paljude asjadega: olen ema, olen abikaasa, olen iga päev stuudios.»

Beckham meenutab, et ühel New Yorki sõul kandis ta mehelikke pükse ja ketse ning kõik läksid selle peale hulluks. «Issand jumal, ta kannab ketse!» Aga naise enesekindlus on ajaga vaid kasvanud. «Ma tean, mis minu kehaga sobib, mis näeb hea välja, mis paneb mind end tundma enesekindlalt ja mugavalt. Ma tunnen, et ma ei pea oma riietusega midagi tõestama,» ütleb moeikoon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles