LAULUD SÕDURILE ⟩ Missioonil mõlemad jalad kaotanud sõduri abikaasa: see pole veel maailma lõpp! (9)

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Helen  Penno uus 2
Helen Penno uus 2 Foto: Pilt videost

Suhte algus peaks olema üks kõige ilusamaid aegu, mil teineteist tundma õppida ja nautida tärkavat armastust. Helenile ja Rasmusele kauaks seda aega ei jätkunud, sest elu veeretas teele tragöödia. Afganistanis missioonil olles kaotas mees oma mõlemad jalad.

Alates 2012. aastast on toimunud Võidupüha paraadile eelneval päeval heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile». Selle kontserdiga juhitakse laiema avalikkuse tähelepanu riigikaitsele ning meie veteranperedele.

Täna jagab meiega oma lugu Helen, kelle abikaasa kaotas 2007. aastal Afganistanis missioonil õnnetuse tagajärjel mõlemad jalad.

Oma panuse saad anda ka sina!

Teenistuses langenud ja vigastada saanud kaitseväelaste laste toetuseks loodud Carolin Illenzeeri Fondi heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile» toimub sel aastal Tapal ning selle kannab üle Kanal 2. Kontsert on otse-eetris 22. juunil kell 20 ning kordusena 23. juunil kell 12.30.

Annetustelefonid on avatud juba praegu ning tänu sellele saad aidata ka sina teenistuses langenud ja vigastada saanud kaitseväelaste lapsi.

  • Helistades numbril 900 6705 annetad 5 eurot.
  • Helistades numbril 900 6715 annetad 15 eurot.
  • Helistades numbril 900 6725 annetad 35 eurot.

Kontserdil astuvad üles Merilin Mälk, Grete Paia, Siiri Sisask, Karl-Erik Taukar, Inger, Jaagup Tuisk ja Getter Jaani.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles