Katy Perry jagab, mis tunne on rasedana karantiinis olla

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Katy Perry 9.mail oma kodus, vahetult enne virtuaalsel heategevuskontserdil osalemist.
Katy Perry 9.mail oma kodus, vahetult enne virtuaalsel heategevuskontserdil osalemist. Foto: Getty Images/AFP/Scanpix

Koroonapandeemia pole kedagi puutumata jätnud, oma jao kaosest saavad kätte nii tavainimesed kui ka kuulsused ning keegi pole stressi ja emotsioonide kõikumise eest kaitstud, kirjutab Elite Daily.

Paljud kuulsused jagavad oma karantiinielu ja isiklikke kogemusi ka fännidega ning üks neist on Katy Perry, kes ootab praegu koos kihlatu Orlando Bloomiga oma esimest last. Ent pole ka nende taevas pilvitu, sest Perry ei tunne ennast karantiinis olles mitte eriti hästi. Naine on viimase paari kuu jooksul oma Beverly Hillsis asuvas kodus karantiinis olnud, ent sellest hoolimata palju tööd teinud. Näiteks filmis Perry peaaegu terve hooaja talendisaadet American Idol virtuaalselt ning ta teeb tööd ka oma varsti ilmuva viienda stuudioalbumi kallal, millelt ilmub 16. mail uusim singel, «Daisies» ehk «Karikakrad». Kuigi laul ise on väga tempokas ning elu täis, tunnistab laulja ise, et tema tunnete kõikumine meenutab viimasel ajal Ameerika mägesid.

21. mail andis Perry Radio.com'ile karantiinis püsimise kohta ning ütles: «Ma olen kindlasti mitmeid kordi end maja ees olevasse pargitud autosse lukustanud ning nutnud nagu ka kõik teised seda teevad.» Üks aspekt, mis elu naise jaoks praegu eriti keeruline on, seisneb selles, et tema näol on tegemist «superplaneerijaga» ning naine ütles, et soovis sel suvel töötada nii kaua, kuniks veed ära tulevad.

Katy Perry esinemas oma kodus 9. mail Maailma Tervishoiuorganisatsiooni toetaval heategevuskontserdil. Pildil on näha ka naise kasvav kõhuke.
Katy Perry esinemas oma kodus 9. mail Maailma Tervishoiuorganisatsiooni toetaval heategevuskontserdil. Pildil on näha ka naise kasvav kõhuke. Foto: GETTY IMAGES/AFP/Scanpix

«Minevikus olen ma olnud perfektsionist ja kontrollifriik ning kõik perfektsionistid ja kontrollifriigid on praegu omadega parajas madalseisus,» selgitas Perry. «Ja planeerijatel ei ole ka kõige paremad ajad. Seega tunnen ma seda madalseisu natuke, umbes, igal päeval. Tõenäoliselt annab oma osa ka rasedusest tingitud ebakindlus ning see, et ma saan oma esimese lapse ega tea tulevikku ette. Los Angeleses pikendati just koju jäämise käsku kuni umbes augustini ning mina lihtsalt mõtlen, et okei, ma usaldan professionaale.»

Rääkides sellest, mida ta karantiinis olles teeb või ei tee, ütles Perry: «Ma tean, et ma peaksin mediteerima. Ma tean, et ma peaksin oma psühholoogiga rääkima. Mul lihtsalt ei ole hetkel võimalust nagu, lihtsalt, võtta klaasike veini, kui ma tunnen, et elu on minu jaoks liiga hoomamatu. See on väga, väga reaalne aeg, ma tunnen kõiki tundeid.» Ning kuigi Perry elus on hetkel paras kogus ebakindlust, siis üks on kindel – naine on väga elevil, et aasta teises pooles sünnib siia maailma tema esimene tüdrukutirts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles