ARVA ÄRA😍 Kumb neist on 64-aastane ema, kumb 35-aastane tĂŒtar?

Marju RĂ€nk
, SÔbranna.ee toimetaja
Copy
Vasakul 35-aastane Tiffany Hall ja paremal 64-aastane Jeanette Hall
Vasakul 35-aastane Tiffany Hall ja paremal 64-aastane Jeanette Hall Foto: KuvatÔmmis Instagramist/@tiffhall_xo

Foto fitnessi-kaunitarist ja tema emast lööb internetis laineid. Instagrami kasutajad ei suuda uskuda, et Tiffany Halli ema nĂ€eb vĂ€lja tĂ€pselt sama noor ja kaunis kui tĂŒtar ise, kirjutab Daily Star.

35-aastane Austraalia personaaltreener posititas Instagrami foto, millel ta poseerib oma 64-aastase ema Jeanette Halli kĂ”rval. Nagu nĂ€ha, siis selle pere naistel on eriti head geenid vĂ”i on ĂŒhendab neid suur armastus spordi vastu?

Lisaks heale fĂŒĂŒsilisele vormile on tĂŒtrel ja emal sama kaunis lai naeratus, kuldpruun nahatoon ja blondid juuksed. Ema ja tĂŒtar kannavad fotol sportrinnahoidjat ja retuuse, et vĂ€limustelt veelgi enam kokku sobituda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day to my mum and fitspo! ?#64yearsyoung

A post shared by Tiffiny Hall (@tiffhall_xo) on

Tiffany Instagrami foto on tÀnaseks kogunud juba ligi 8000 meeldimist ja 200 kommentaari, milles kÔik vÀljendavad hÀmmastust soliidses vanuses ema vÀljanÀgemise kohta. 

Siin on mÔned kommentaarid foto kohta:

«Oh jumal! Loodetavasti nÀen mina ka samas vanuses nii kuum vÀlja.»

«Tegelikult soovin, et ma nĂ€eksin juba praeguses vanuses sama hea vĂ€lja,» jĂ€tkab sama kommenteerija, kes on Jeanette’ist ilmselt tunduvalt noorem.

«Su ema on kÔige kuumem 64-aastane inimene maailmas,» kommenteerib jÀrgmine.

«Vau...see on kĂ”ige muljetavaldavam foto, mida ĂŒle pika aja nĂ€inud olen.»

«KĂŒsisin oma lastelt, kui palju ta teile vanust pakub ja nad ĂŒtlesid 28.»

Üks kirjeldab veel oma hĂ€mmastust: «Appikene, see on sinu ema?»

Milles peitub Jeanette’i noore vĂ€limuse saladus?

Üle kuuekĂŒmnene naine on nii heas vormis, sest ta juhib omaenda Taekwondo spordikeskust. Ta on spordis professionaal ja ĂŒks esimesi naisi Austraalias, kes teenis vĂ€lja musta vöö. NĂŒĂŒd julgustab Jeanette ka teisi naisi taekwondos osalema ja aitab neil oma eesmĂ€rke saavutada.

Oma veebilehel kirjutab ta nii: «Taekwondo on olnud minu tervise ja edu valem. See hoiab mind fookuses ja energilisena. Treening toob minus vĂ€lja parima ja hoiab vajaduste ja soovidega ĂŒhenduses.»

Kommentaarid
Copy

MÀrksÔnad

Tagasi ĂŒles