Anne Veesaart ajavad horoskoobid naerma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar
Anne Veesaar Foto: SCANPIX

Muusikaliprodutsendist näitleja Anne Veesaar loeb aastahoroskoopi suure huviga, kuid tõsiselt ta seda võtta ei suuda. «No ajab lihtsalt naerma!» ütles ta muheldes.

«Minu meelest on nendesse horoskoopidesse juba sisse kodeeritud see, et neid ei saa uskuda,» naerab vähi tähtkujus Anne. «Sest kuidas on võimalik, et kõigil vähkidel tuleb aasta ühesugune? See ei ole ju võimalik!»

Uudishimu on suur ja kuigi Veesaar horoskoopi tõsiselt ei võta, siis kirjutised loeb ta läbi küll. «Aga ma pean tunnistama, et loen järjest vähem. Ainult Mangi oma! Tänagi ostsin Maalehe ainult selle pärast, et Igor Mang kirjutab seal tähemärkide kohta,» tunnistas ta ning lisas selgituseks, et muid päeva-ja nädalahoroskoope ta ei loe. «Enam. Muidugi oli aeg, kus ma neid väga lugesin.»

Anne arvates on naljakas lugeda, et mingis kuus peaks teda töölt koondatama, sest ta on ise enda tööandja. «Ja kas siis peaksid kõik vähid sel aastal töötuks jääma?» küsis ta imestusega. «Ma arvan, et inimene saab ise sättida oma elu ja ei ole vaja arvestada nende horoskoopidega!»

Kuigi jah, inimesed otsivad lootust, leidis Anne siiski. «Nad tahavad lootust ja lohutust kasvõi tänases hallis ilmas või uuelt aastalt. Miks on populaarseks saanud ka soovide laternad, mida ma isegi aastavahetusel õhku lasin? Inimesed ikkagi loodavad midagi paremat ja horoskoopi loetakse selle pärast, et äkki seal öeldakse midagi selle tulevase hea elu kohta.»

Ja kui öeldaksegi, siis mõtleb inimene positiivselt ja see toob positiivsuse ka temani. «Ega horoskoopide lugemine pole mingi rumalate tegevus. Kui seal on head, siis tasub sellesse ka uskuda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles