2012. aasta horoskoop: SKORPION

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

SKORPION

24. oktoober – 21. november

Karjäär. Vajad tööelus kindlasti muutust. Tegelemine asjadega, mis sulle enam pinget ei paku, mõjub nüristavalt. Mingid reeglid tunduvad ahistavad, ehk tuleb sul sõltuda inimestest, kes piiravad kuidagimoodi su töist arengut. Töökohaski võivad mingid muudatused aset leida, on sinu valida, mismoodi neid kõige targemini ära kasutada.

Ole julge, kuid ära tegutse uisapäisa. Talve hakul ahendab Saturn su tegevusvälja, selleks ajaks peaks kindel plaan paigas olema, mille järgi siis pisitasa edasi tegutseda saaksid.

Suhted. Aasta esimesel poolel annab Jupiteri soosing armuelus üksjagu valikuvõimalusi. Ole siiras ja otsekohene, näita inimestele, keda armastad, oma tundeid välja. Suhtlemine on sinu jaoks meeldiv ja loomulik tegevus.

Oled aktiivne, tahad seltskonnas olla, sind tõmbab huvitavate ja tarkade, laia silmaringiga inimeste poole. Uutest tuttavatest on ka töö- ja äriasjus palju abi. Kui oled vabaabielus, võiksid kaaluda võimalust oma liit enne 11. juunit seaduslikuks muuta.

Tervis. Tervisel pole küll viga, aga igal juhul annab enesetunnet ja elukvaliteeti veel parandada, kui võtad ette eluviiside muutmise. Sul on halbu harjumusi – võta end kätte ja loobu neist nüüd! Teadmine, et oled iseendast võitu saanud, suurendab enesekindlust ja rahulolutunnet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles