Covid-19 ehk koroonaviirus on üle terve maailma inimesed väga närviliseks teinud. Paljud kuulsusedki on sotsiaalmeedias asjale reageerinud ning kahtlemata on kõige kuulsam viirusediagnoosi saanud inimene hetkel Tom Hanks.

Nii postitas supermodell Naomi Campbell pildi endast Los Angelese lennujaamas. Tal on seljas kaitseülikond, käes roosad kummikindad, kaitseprillid ja –mask. 49-aastane Naomi on olnud viirusevaba reisimise aktivist juba pikka aega – tervis tuleb alati tema jaoks ennekõike.

Juulis 2019 postitas ta Youtube’i video, milles selgitas oma reisirutiine. «Puhasta kõike, mida sa puudutad,» õpetab ta, pühkides puhtaks käetoed, turvavöö, telekaekraani, puldi, laua ja akna. «Seda teen ma iga kord lennukile tulles. Mind ei huvita, mida inimesed minust arvavad. See on mu tervis ja ma tunnen end nii paremini.»

Kolmapäeval postitas maskiga pildi endast ka Gwyneth Paltrow, kirjutades, et kavatseb maskiga teel Pariisi moenädalale magada.

Ka näitleja Kate Hudson on postitanud endast maskiga pildi, kirjutades: «Reisimine 2020.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travel. 2020. #?

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Kim Kardashian jagas aga oma Instagrami storys õppevideot, kuidas on nüüd õige inimesi tervitada: jalgu kokku koksates. Ta ei soovita «kätt suruda» puudutades küünarnukke, kuna see on koht, kuhu inimesed aevastavad.

Kommentaarid
Copy