Lihtsad õhtused joogid, mille abil võidelda kõhurasvaga

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Woman Cutting The Excessive Belly Fat With Scissor
Woman Cutting The Excessive Belly Fat With Scissor Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Sangakesed ja kõhurasv tekitavad probleeme nii meestele kui ka naistele – pükstesse on raske mahtuda, kuid palju tõsisem on see, et sa oled diabeedi ning südamehaiguste tekkimise ohus.

Kui su kõhuümbermõõt on rohkem kui 102 cm meestel ja 88 cm naistel, siis loetakse seda kõhurasvumiseks. Rasvast lahti saades ei muutu ainult su välimus paremaks, vaid sa elad ka tervislikumat elu.

MSN kirjutab, et selleks on mitu viisi. Tervisespetsialistid soovitavad kombineerida tervislik toitumine treeningutega. Protsessi saad kiirendada, kui lisad toidulauale mõne joogi, mis aitab ainevahetust kiirendada ning rasva kiiremini põletada – eriti siis, kui jood neid enne magamaminekut.

Kurk, sidrun, petersell

Seda jooki on lihtne valmistada. Kurgis leidub kiudaineid, petersell on looduslik diureetikum, milles leidub vitamiine A, B, C ja K. Kurk vähendab puhitust, petersell aga aitab veel välja liikuda. Sidrun annab maitset ning on ka hea seedimisele. Joogi valmistamiseks sega sidrunimahl veega, lisa tükeldatud kurk ja peotäis peterselli. Blenderda ja joo kohe pärast õhtusööki.

Ingveritee

Kui eelistad enne und sooja jooki, siis sobib hästi ingveritee. Üks tassitäis päevas aitab reguleerida seedimist, vähendada puhitust ja võidelda teiste kõhuhädadega. Muidugi tuleks teed (ja teisigi jooke) juua ilma suhkruta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles