Iiris Vesik: olen praegu karjerist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Vesik
Iiris Vesik Foto: Jelena Rudi

Laulja Iiris Vesik (20) tunnistas ajakirjas Naised, et on nõus palju tööd tegema, et olla rahul ja õnnelik sellega, mida ta teeb. «Ma olen hetkel ikkagi karjerist, aga terve elu ei saa põhineda karjääril.» 

Ta lisas: «Muidu võib elu lõpupoole igavaks ja üksikuks kätte minna. Ma arvan, et mu ambitsioonid on piisavalt reaalsed, seega üle laipade ma minema ei pea, ei tahakski.»

Uus aasta toob neiule kaasa uued tuurid ja mõneks ajaks Eestist eemal olemise, kuid jõulude ajal üritab Iiris veidi hoogu maha võtta - see on tema jaoks kõige kodusem aeg.

«Mul on väga vedanud, et mu lähedased toetavad mind ja usuvad minusse. Ma ei tea, kas ma oleksin ilma nende toetuseta piisavalt tugev inimene, et olla nii kaugel, kui ma praegu olen. Pealegi ma pole ju veel üldsegi «kaugel», aga kodu on kallis koht ja sinna on hea minna,» tunnistas Iiris, kes elab praegu perest eraldi, kuid lisas kiirelt: «Iseseisvusel on omad head ja vead, eriti kui sa oled algaja muusik või ükskõik millisel alal vabakutseline.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles