Puust ja punaseks: meigitoode, mis on su meigikotis selles vanuses hädavajalik

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Jõudes uude kümnendisse on alati kasulik oma meigikoti sisu üle vaadata. Ei, sa ei pea loobuma oma lemmiktoodetest, kuid on oluline, et sa aeg-ajalt lisaksid oma näohooldusesse uusi ja ajakohaseid tooteid.

Siin on tooted, millele pöörata tähelepanu vanusest 30 ja edasi.

30ndad – uued lauvärvitoonid

30ndates hakkad sa ilmselt märkama vananemise märke ning silmade ümber ja otsaesisele tekkivaid kortse. See on enamiku naiste jaoks kiire aastakümme, mil tumedad ringid silmade all ja stress võivad muuta näonaha ilmetuks. Seega on hea lülitada komplekti uued lauvärvitoonid. Vaata kuldsete ja vasksete toonide poole, mis löövad särama väsinud silmad ning sobivad iga silmavärviga.

40ndad – ergutada nahka

Kui sa jõuad 40ndatesse, näed, et kortsud on sügavamad ning sa pead aktiivsemalt lähenema naha ergutamisele. Hakka regulaarselt kasutama toonikut, mis ka nahka elustab. Lisada võid juurde ka helendava praimeri – kasuta seda enne meigipõhja peale kandmist või sega natuke jumestuskreemi hulka.

50ndad ja edasi – värskenda värvi ja koostist

50ndatest alates on aina olulisem vaadata toodete koostist. Kuna menopausiga kaasneb kuivem nahk, siis ei ole sul ilmselt suurt midagi teha matistavate puudritega. Kreemjad tooted istuvad paremini ning see käib nii põsepuna, meigipõhja, peitepulga, lauvärvide ja huulepulga kohta. Kui sa valid tooni, siis vali silmade jaoks musta asemel pruunid toonid. Hõrenema hakkavad ka kulmud, seega kasuta puudrit, pliiatsit ja/või kulmugeeli, et need näeksid välja täidlasemad, soovitab Evoke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles