3 nõu, kuidas kõht öö jooksul lamedamaks saada

Naine
Copy
Foto: Tucă Bianca / Pexels

Kui sul on plaanis alla võtta, tahad ka kohe tulemusi näha. Et püsiv kaalukaotus on seotud distsipliini ja kannatlikkusega, anname veel täna õhtul kolm kasulikku nõuannet, mis aitavad homme palju kergema tundega ärgata. 

Kahtlemata on üks tüütumaid asju ülemäärane rasv kõhul. Ebameeldiv raskustunne ja puhitused ei tee ka asja paremaks. Neid kolme nõuannet täna õhtul rakendades tunned sa aga end homme hommikul juba hoopis paremini. 

1. Loobu jogurtist

Sooletegevuse vallas on jogurtil justkui hea maine, aga tegelikkuses sisaldavad paljud jogurtid suures koguses suhkrut, mis soodustab halbade bakterite teket sooles. Lisaks on paljudel inimestel raskusi jogurti lagundamisega. Suhkru ja laktoosi kombinatsioon annab  punnis ja põletikulise kõhu. Kui sul on raske jogurtist loobuda, siis vaata, et jogurti suhkrusisaldus ei ületaks kaheksat grammi. 

2. Mine enne magamaminekut duši alla

Magades meie keha jahtub. Sel põhjusel ei ole ka uni hea, kui magamistoas on liiga palav. Kui sa enne magamaminekut lähed duši alla, siis aktiveerid oma sisemise termostaadi ja magad tänu sellele paremini. 

Hea uni vähendab ka stressihormoon kortisooli taset, mis muuhulgas salvestab rasva. 

3. Jäta näts närimata

Suhkruvaba närimiskumm tekitab sageli puhitusi. Mispärast? Paljud närimiskummid sisaldavad lisaainet sorbiiti, mis annab magusa maitse. Seda on raske seedida ja seedumata kujul on ta halbade bakterite kasvulavaks, põhjustades puhitisi ja rasket tunnet kõhus.

Peale selle annab närimisprotsess ajule märku, et tuleks aktiveerida näljahormoone ja vallandada näljatunne, kirjutab Freundin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles