Päevatoimetaja:
Heidi Ruul
Saada vihje

Hommikuse ärkamise retsept: maitsev kaerahelbepuder kohviga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Hannes Eichinger / PantherMedia / Scanpix

Mis oleks parem hommikune ärataja kui puder, mis on ühtlasi nii hommikusöögi kui ka -kohvi eest? 

PureWow jagab hommikupudru retsepti, milles on ühendatud nii värsked marjad, kaerahelbed, kohv kui ka tatramesi, et saada kätte ideaalne maitse päeva alustamiseks. 

Vaja läheb: 

  • veerand tassi musta kohvi (võiks olla värskelt jahvatatud)
  • veerand või pool tassi piima, sõltuvalt soovitud pudru koostisest
  • 1 pakitäis (28g) kiirkaerahelbeid
  • 2 spl tatramett
  • 1 spl purustatud mandleid
  • 2 spl kookoslaaste
  • veerand tassi maitsestamata jogurtit
  • veerand tassi mustikaid (värskeid või külmutatuid)

Valmistamine:

1. Vala kohv ja piim kokku ning sega ühtlaseks. Kuumuta segu mikrolaineahjus kuni keemiseni, ligikaudu üks minut. 

2. Vala kiirkaerahelbed kaussi ja lisa mesi. Lisa purustatud mandlid ja kookoslaastud ning sega. 

3. Vala kiirkaerahelvestele nii palju kohvi ja piima segu kuni puder on soovitud paksusega. Lisa mustikad ja maitsestamata jogurt. 

Tagasi üles