Meghan Markle'i hobi muutub rahva seas üha populaarsemaks

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phil Noble / PA Wire/PA Images

Kuningliku perekonna liikmed ei paku vaid palju kõneainet, aga aitavad edendada ka erinevaid tegevusvaldkondi. Hetsoginna Meghani hobi on Suurbritannias viimase aastaga tugevalt hoogu kogunud.

Ettevõtte Hobbycrafti kõneisiku sõnul on ilukiri kogumas üha suuremat hoogu, vahendab HuffingtonPost. Hobbycraft avaldas andmed, et kalligraafia toodete müük on eelmise aastaga võrreldes kasvanud 40 protsenti. Suurbritannias elavnenud kalligraafia turgu seostatakse Sussexi hertsoginnaga, kes seda enne kuningliku pere liikmeks saamist ilukirja töö ja hobina tegi.

Ka Los Angeleses asuv kalligraafia kogukond on täheldanud kalligraafia populaarsuse tõusu sellest ajast, mil Markle oma hobist avalikult rääkis. Sotsiaalmeedias jagab üha rohkem inimesi enda ilukirja katsetusi ning internetti postitatud õppevideod on ärgitanud inimesi ka ise ilukirja proovima. Markle kirjutas juba enne kuningliku perega liitumist oma blogis, et ilukirjakunst on kadumas ning usub käsitsi kirjutatud sõnumite väge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles