Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Paljas Porgand soovitab: matcha-šokolaadipannkoogid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli foto
Foto: Paljas Porgand

«Pannkoogid ei pea olema tehtud munast, piimast ja valgest nisujahust. Raamatust leiab mitmeid väga eripäraseid tervislikke täistaimseid pannkoogiretsepte,» tutvustab blogija.

Matcha-šokolaadipannkoogid

Kogus: kahele

  • 140 grammi (gluteenivaba) jahu
  • 250 grammi mandlipiima
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl matcha-pulbrit
  • 50 grammi šokolaaditükke
  • ½ tl vanilliekstrakti
  • näpuotsatäis Himaalaja soola
  • steviat või vahtrasiirupit magustamiseks
  • kookosõli praadimiseks

Sega kokku kõik kuivained. Vala hulka piim ja sega ühtlaseks. Seejärel lisa šokolaad. Prae kookosõliga madalal kuumusel kohevad pannkoogid. Serveeri.

Retsept on võetud Merilin Taimre uuest kokaraamatust «Mu süda kuulub kolmele – toidule, loomadele ja minule».

Raamatu esitlused:

4. detsembril kell 16.00 Eesti Rahvusraamatukogus

6. detsembril kell 17.30 Viru keskuse Rahva Raamatus

8. detsembril kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollos

8. detsembril kell 17.00 Tartu Lõunakeskuse aatriumis

Tagasi üles