Naine lasi oma naba eemaldada ja kinkis selle poisssõbrale

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulina Casillas Landeros.
Paulina Casillas Landeros. Foto: Caters News Agency/ Scanpix

Mehhiklanna oli oma pere peale nii vihane ja solvunud, et lasi trotsiks oma naba ära lõigata ja kinkis selle toonasele poisssõbrale. Nüüd kahetseb ta oma otsust ja möönab, et oli pisut impulsiivne.

23-aastane Paulina Casillas Landeros võõrandus oma perest, sest neile ei meeldinud tema elustiil. Paulina perele ei meeldunud tema ohtrad tätoveeringud, seljakorsett (rõngastest läbi aetud ja pingule tõmmatud pael) ning lõhestatud keel, edastab The Sun.

Paulina Casillas Landeros.
Paulina Casillas Landeros. Foto: Caters News Agency/ Scanpix

Mässumeelsuse märgiks lasi Paulina oma naba ära lõigata, sest naba on tema meelest see, mis teeb inimesest inimese. Äralõigatud naba kinkis ta seejärel oma tolleaegsele poisssõbrale.

Nüüdseks on sellest möödas kolm aastat ja noor naine on oma perega ära leppinud. Naba eemaldamist peab ta tagantjärele hooletuks ja impulsiivseks. «Mul on alati oma perega probleeme olnud, sel ajal ei olnud me eriti lähedased,» tunnistab ta. «Kere modifikatsioonid paelusid mind, nendes on midagi väga ülevat.»

Paulina Casillas Landeross.
Paulina Casillas Landeross. Foto: Caters News Agency/ Scanpix

Kolm aastat tagasi oli ta enda sõnul väga vihane ja tahtis perega kõik sidemed läbi lõigata. «Ma tahtsin end sümboolselt dehumaniseerida, tahtsin teha midagi vastuolulist.»

Naba eemaldamise operatsioon ei läinud halvasti, kuid Paulina sõnul sai ta arstilt väga halba nõu, mistõttu ei ta osanud haava eest hoolitseda ja tekkis põletik. Paranemine oli väga raske ja kannatusterohke. Paulina tundis, et on nagu karantiinis, sest ei saanud päevi voodist välja tulla ega end liigutada. «Lõpuks paranes see tasahaaval ära, kuid mitte sada protsenti – see ei sulgu enam kunagi täielikult.»

Paulina Casillas Landeross.
Paulina Casillas Landeross. Foto: Caters News Agency/ Scanpix

Eemaldatud naba kinkis ta oma kallimale armastuse märgiks. «Ma olin temasse tol ajal nii armunud, ta toetas mind väga rasketel aegadel ja on siiani üks kõige mõjukamaid inimesi minu elus. Tegin seda hetke ajel. Me olime noored ja lollid, aga nii ma siis tundsin. Panin selle pisikesse kotikesse ja kirjutasin juurde «Ma armastan sind». See oli väga emotsionaalne,» meenutab ta.

Paulina sõnul hoiab mees naba siiani alles ja ei viska seda kunagi minema, sest teab selle tähendust. «Me oleme praegu head sõbrad, aga me armastame teineteist igavesti.»

Paulina naba.
Paulina naba. Foto: Caters News Agency/ Scanpix

Nüüdseks on Paulina oma perega palju paremates suhetes ja naba eemaldamine oli tema sõnul siiski väga halb mõte, kuna seda otsust ei saa tagasi võtta. Pealegi on tal kahju oma emast, keda see siis väga kurvastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles