Järjekordne skandaal: Meghanit süüdistatakse lausvaletamises

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna pidamas kõnet South Pacificu ülikoolis Fidžil
Hertsoginna pidamas kõnet South Pacificu ülikoolis Fidžil Foto: Phil Noble / PA Wire/PA Images/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle on taas sattunud oma perekonna tule alla. Sel korral süüdistab tema poolõde Samantha Markle Meghanit hiigelvales.

Väidetavalt valetas Meghan oma esimeses ametlikus kõnes, mille ta oma kuningliku tuuri raames pidas. Nimelt ütles Meghan üleeile Fidžil South Pacificu ülikoolis, et ta maksis ise oma ülikooli õppemaksu ning sai stipendiume ja rahalisi toetusi erinevatest fondidest.

Praeguseks kustutatud säutsus väitis Samantha, et see väide on absurdne, kuna õppemaksu tasus Meghani isa Thomas Markle.

«Ma olen väga teadlik, kui raske on paljudel inimestel – sealhulgas mul endal – maailmas sellel tasemel haridust endale finantsiliselt lubada,» ütles Meghan kõnes ja rääkis, kuidas vaid tänu toetustele ja kooli ajal töötamisele oli ta võimeline endale haridust lubama.

«Meie isa maksis tema hariduse eest!» kirjutas Samantha teises säutsus. «See kõne ei vasta tõele. See on naeruväärne vale! Ta peab tõe varjamise lõpetama.»

Ka Thomas Markle on varasemalt väitnud, et maksis Meghani hariduse eest ja et Meghan elas tema juures eluaastatel 11-17. Mehe sõnul maksis ta türe pea 42 000 dollari suuruse aastase õppemaksu ning sai seda lubada pärast seda, kui võitis loteriiga 1,5 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles