Kuulsad naised, kes on tänavu üllatanud julge soengumuutusega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emilia Clarke.
Emilia Clarke. Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures / Scanpix

Kuulsate naiste stiil on paljudele eeskujuks ja inspiratsiooniks. Eriti lahe on see, kui keegi otsustab oma välimust oluliselt muuta ja see ka hea välja näeb.

Foto: SCANPIX

Näitleja Emilia Clarke üllatas oma fänne tänavu sellega, et esiteks värvis oma pruunid juuksed blondiks, nagu on tema tegelaskujul Daenerysel «Troonide sõjas». Veidi aega hiljem tegi ta aga veelgi rabavama muutuse ja lõikas omale poisipea.

Julianne Hough.
Julianne Hough. Foto: SCANPIX

Julianne Hough on muidu blond, kuid katsetas aasta alguses punapead. Kuigi see talle teiste hinnangul suurepäraselt sobis, ei jäänud naine ilmselt ise rahule ja on nüüd taas blond.

Emma Watson.
Emma Watson. Foto: SCANPIX

Emma Watson on üsna tagasihoidliku välimusega ja väga pööraseid muutusi pole oma juustega teinud. Küllap tüdines aga ka tema samast välimusest ära, sest lõikas nüüd omale trendika tuka ette.

Kate Hudson.
Kate Hudson. Foto: SCANPIX

Kate Hudson lasi omale väga lühikese poisipea lõigata filmirolli pärast. Nüüd kasvatab ta juukseid vaikselt pikemaks ja oskab lühikesi juukseid väga põnevalt stiliseerida.

Jenna Dewan.
Jenna Dewan. Foto: SCANPIX

Jenna Dewan on aasta-aastalt oma juukseid järjest lühikesemaks lõiganud. Nüüd kannab ta imeilusat lühikest bobi, mis talle suurepäraselt sobib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles