Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Vaata, milline oli printsess Eugenie ebatraditsiooniline kuninglik pulmatort

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Toby Melville / PA Wire/PA Images

Möödunud reedel sõlmisid abielu printsess Eugenie ja Jack Brooksbank. Kuninglik paar valis endale ebatraditsioonilise pulmatordi.

Reedesel kuninglikul pulmapeol pakuti külalistele Londonis tegutseva tordi disaineri Sophie Caboti meistriteost. Valituks sai viiekordne red velvet’i šokolaaditort. Tavapäraselt eelistatakse kuninglikes pulmades puuviljade baasil torte.

Tort oli kaunistatud sügiseste lehtede ja pruutpaari monogrammiga, vahendab DailyMail. Tordi tegemiseks kulus ligi 400 muna, vähemalt 53 pakki võid, 15 kilogrammi orgaanilist jahu ja 20 kilogrammi suhkrut.

Foto: POOL / REUTERS
Foto: Matt Crossick / PA Wire/PA Images
Tagasi üles