Sel ajal on naised voodis eriti seiklushimulised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Kui teie elus jõuab kätte see aeg, on seiklusi täis voodielu garanteeritud. Kuid põhjus pole suurenenud isus, vaid hoopis milleski tõsisemas.

Otsus last saada on iga paari jaoks märgilise tähtsusega. Sellest hetkest mõistate, et soovite enda ellu midagi rohkemat. Enne unetuid öid ja lõputuna näivaid kohustusi tuleb õnneks teinegi ajajärk - seiklused magamistoas. 

Naiste käitumine oma partneriga muutub, kuna tihti tekib hirm viljakuse pärast, kirjutab TheSun. Paraku võib just ülemõtlemine saada ettevõtmisele saatuslikuks. Sheffieldi ülikooli professor Allan Pacey paneb südamele, et ka last pikisilmi perre oodates peaks seks olema suhte loomulik osa, mitte töö. 

Portaal Netmums kogus kokku 1000 naise vastused ning selgitas välja, et kaks kolmandikku naistest muretseb enda viljakuse pärast juba enne rasestumise proovimist. Selle tulemusena muutsid kolm neljandikku naistest enda elustiili ja seksuaalset käitumist. Sinna hulka kuulub seiklushimulisem käitumine magamistoas, tervislikumad toitumisharjumused. trennis käimine ja alkoholi tarvitamise piiramine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles