Vapustav peakokk on mõistagi iga toidukoha süda. «Tahtsin leida endale väga hea peakoka, kel silmad põlevad samamoodi nagu mul endal ja kes tahaks olla minu partner, mitte palgatööline. Janno oli mulle juba varem silma jäänud inimesena, kes lihtsate vahenditega oskab imehead toitu teha. Samuti on meil suhtumises palju ühist – hooajaline, värske, kohalik, ehtne asi meeldib meile mõlemale.»
Kristjan ja Janno on mõlemad rahul, et nende teineteist täiendavad oskused ja iseloomuomadused nii hästi sobivad. «Mina olen väga elav ja suur suhtleja, Janno on seevastu rahulik eesti mees. Ta võtab mul vahepeal tuure maha ja mina siis jälle sütitan, kui vaja, tuld juurde.»
Restoranis pidi kõik valmis saama napi ühe kuu jooksul. «See maikuu oli üks põnevamaid, aga ka üks pingelisemaid kuid mu elus,» naerab Kristjan. «Kõike tuli teha – remontida, organiseerida, valida ja koolitada personal.»
Koolitusse suhtub Kristjan väga tõsiselt ja pühendab inimeste arendamisele alati aega. «Ma usun, et 99 protsenti inimesi tahaks ju päeva lõpuks kuulda, et nad on tublid olnud! Kui inimesele õpetada, kuidas oma tööd hästi teha, siis tunneb ta sellest ise ka palju rohkem rõõmu.»
Kristjan on tänase Leiva-pere üle õnnelik: «Mulle meeldib, et inimesed meie majas tunnevad uhkust selle üle, kus nad töötavad. Annan endast parima, et meie töökeskkond oleks nii äge ja atmosfäär nii hea, et inimesed tahaksid siin olla ja oma tööd südamega teha.» Iga külaline kogeb, et teenindajad tõesti teavad, mida räägivad, oskavad soovitada iga roa juurde ideaalse veini, tunnevad kööginüansse ja armastavad suhelda.