Suvegarderoobiga sügisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Warehouse

Kuigi sügiskollektsioonid on riidepoodides juba mitu nädalat saadaval ning ajalehed-ajakirjad upuvad järgmise hooaja moesoovitustesse ning trendiraportitesse, ei tähenda see sugugi, et suvel kalliks saanud riided tuleb nüüd kiiremas korras kokku pakkida ja otsejoones täisvillaste kampsunite maailma sukelduda.

Meie laiuskraadil on sooja aega niigi vähe ning õhukeste riiete kandmise võimalust peaaegu ju polegi. Seega lükkame suvegarderoobi kokku pakkimise paari nädala võrra edasi ning kuni õhutemperatuur veel lubab, miksime suvised lemmikud külmakindlaks!

Šortsid + saapad

Lühikeste pükste kandmise aeg ei ole kindlasti ainult suvel. Hooajakohaste aksessuaaridega võib neid kanda vabalt ka muul ajal. Sügisilmade saabudes võiks rihmikud vahetada näiteks vettpidavamate saabaste või miks mitte ka hoopis stiilsete kummikute vastu. Külmemate ilmade korral võib jalga tõmmata veel ka paksemad üle põlve ulatuvad sukad, mis niimoodi saapasäärt pikendavad.

Kombinesoon + nahkjakk

Kui õhukeste kombinesoonidega võib viluma ilma korral külm hakata, siis õlgadele visatud nahkjakk päästab hilisemast kurguvalust ning tagab nii moepolitsei kiituse kui ka möödujate kadedad pilgud. Nahkjaki võib asendada ka mõne tavalisema jaki või kihvti kardiganiga.

Pikk seelik/kleit + vest

Pikad seelikud ja maksikleidid olid selle suve hitt (vihjeks: pikkade seelikute trend kandus edasi ka sügisesse!), kuid et kontoris või linna peal tuules lendleva seeliku/kleidisabaga igavese suvitaja muljet ei jääks ning õhtul külm ei hakkaks, võiks peale võtta näiteks mõne karvase vesti või nahktagi.

Vestid - olgu siis nahast, karvade või sulgedega - on samuti üks selle sügise moehitte. Boheemlaslikuma välimuse saavutamiseks võib aga kleidile peale panna hoopis mõne õhema kampsuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles