Hoiatus pruutpaaridele: need on kõige leierdatumad pulmatrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ben Chapman / Caters News / Caters News Agency

Mõned traditsioonid on siin, et jääda. Nendeks on näiteks esimene tants või sõrmuste vahetamine. Teised seevastu hääbuvad kiirelt ning külalistel on juba küllalt.

Üle võlli pulmatordid

Viimasel ajal on tänu sotsiaalmeediale tõeline alternatiivsete pulmatortide võidujooks. Vahel on kõige parem ja ilusam aga traditsiooniline puuviljatort, mis silmale ilus ja maitseb hea.

Dekoreeritud seinad

Lilleseinad, sõõrikuseinad... kõikvõimalike kaunistustega dekoratiivseinad on olnud mõnda aega pulmatrend.

Dramaatilised sisenemised

Pruudid hobuse seljas, pruudid kuumaõhupallil, pruudid dinosauruseks riietatud saatja käevangus. See dramaatiliste sisenemiste trend on saavutanud lausa jaburuse taseme. Kaheksa protsenti Suurbritannia pruutidest kõndisid altari ette möödunud aastal hoopis üksi.

Liiga palju pruutneitsisid

Kui vanasti oli 3-4 pruutneitsit pruudi kõrval seismas, siis nüüd on trendiks võtta neid endale terve armee. Lisaks muudkui kasvavale pruutneitside arvule võib tekitada altari kõrval seisev rahvahulk ka tehnilisi probleeme.

Allikas: Independent

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles