Kolm sodiaagimärki, kelle jaoks on see nädal parim

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

On täiskuunädal, seega võid oodata, et universumil on sulle palju üllatusi, paljastusi ja kingitusi varuks. Kõik eesmärgid, mis sa oled endale seadnud, saavad teoks 28. juunil, kui täiskuu liigub Kaljukitse. Kes aga sellest kosmilisest energiast enim võidavad?

Iga täiskuu avaldab ka keerulisi tõdesid, kuid sel korral võidame me palju planeetide liikumisest, isegi kui peame lunaarenergia ohvriks tooma. Päike on hetkel Vähis, täites meie südamed armastusega. Merkuur liigub väekasse Lõvisse 29. juunil ja sa hakkad maailma nägema läbi kuldsete prillide. Ilu leidub kõikjal ja pole mingit põhjust, miks sa ei peaks selles kümblema.

Elite Daily toob välja kolm tähemärki, kellele see nädal kõige edukam on.

Vähk

Kui Päike on sinu tähemärgis, täidab see sind uue energiaga. Sa pühendud täielikult igale otsusele ning saad hakkama iga ülesandega. Sel nädalal kiirgab sinust võimu, energiat jätkub aga ka tulevateks nädalateks. Praegu on aeg panna end proovile, võtta ette midagi tõeliselt suurt. Sa ei kahetse seda.

Lõvi

Sinu maailmas tundub kõik olevat võimalik. Kui Merkuur hüüab su nime, külvab see sind üle tarkuse ja sotsiaalse säraga. Merkuuri energiaga üheskoos oled sa kui särav teemant, kellelt ei saa keegi silmi ära. Su peas voogab sadu briljantseid mõtteid ja pole mingit põhjust, miks ei peaks sa oma intuitsiooni järgima.

Kaljukits

Hunt sinus tahab sel täiskuuööl üles ärgata ja kui sa oled piisavalt näljane, surud oma kihvad ükskõik millesse. Sinu jaoks pole alati kerge oma emotsioonidest haarata ja neid ära kasutada, kuid sel nädalal tulevad pinnale kõik su sügavaimad ihad ja kired. Samas oled sa endaga nii heas kontaktis, et võtad vastu ainult õiged otsused ning oled täielikult endale pühendunud. Samas aga pane tähele: mõnikord on parem tuulega kaasa minna, mitte selle vastu võidelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles