:format(webp)/nginx/o/2018/05/19/7853843t1h6484.jpg)
Pikalt on räägitud kuningliku pulma uhkest ja ebatraditsioonilisest tordist, kuid selle disain on tänaseni olnud saladus. Nüüd jagati pilti uhkest tordist, mis külastajaid peopaigas ootab.
Pikalt on räägitud kuningliku pulma uhkest ja ebatraditsioonilisest tordist, kuid selle disain on tänaseni olnud saladus. Nüüd jagati pilti uhkest tordist, mis külastajaid peopaigas ootab.
Pulmatordi autoriks on Claire Ptak. Tordi valmimiseks läks kuulduste kohaselt 20 kilogrammi jahu, 20 kilogrammi suhkrut, 10 pudelit Sandringham'i leedrimarja siirupit, 20 kilogrammi võid, 500 orgaanilist Suffolki muna ja 200 Amalfist pärit sidrunit.
The wedding cake is to be served at the Reception. It was designed by Claire Ptak and features elderflower syrup made at The Queen’s residence in Sandringham from the estate’s own elderflower trees, as well as a light sponge cake uniquely formulated for the couple. #royalwedding pic.twitter.com/kt5lE4tEn9
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) May 19, 2018