Pikalt on räägitud kuningliku pulma uhkest ja ebatraditsioonilisest tordist, kuid selle disain on tänaseni olnud saladus. Nüüd jagati pilti uhkest tordist, mis külastajaid peopaigas ootab.
Piltuudis: Kensingtoni palee avaldas pildi uhkest pulmatordist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmatordi autoriks on Claire Ptak. Tordi valmimiseks läks kuulduste kohaselt 20 kilogrammi jahu, 20 kilogrammi suhkrut, 10 pudelit Sandringham'i leedrimarja siirupit, 20 kilogrammi võid, 500 orgaanilist Suffolki muna ja 200 Amalfist pärit sidrunit.
The wedding cake is to be served at the Reception. It was designed by Claire Ptak and features elderflower syrup made at The Queen’s residence in Sandringham from the estate’s own elderflower trees, as well as a light sponge cake uniquely formulated for the couple. #royalwedding pic.twitter.com/kt5lE4tEn9
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) May 19, 2018