Sodiaagi saladused: 6 kõige igavamat sodiaagimärki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vintage girl
Vintage girl Foto: Erik Reis / PantherMedia / Erik Reis/Scanpix

Üks asi vastab iga sodiaagimärgi puhul tõele: kõik arvavad, et nende märk on see parim. Ning kui horoskoop püüab meie ülbust natuke kõigutada, ei taha me seda kuulata.

Tõde on see, et inimesed sageli mõistavad teisi sodiaagimärgi põhjal hukka - me peame teatud märke ägedamaks ja teisi mitte nii toredateks. Siin mängib suuresti rolli meie isiklik kogemus. YourTango reastab sodiaagimärgid, mis panevad meid koheselt mõtlema, et tegemist on igavate inimestega.

Veevalaja

Pärast Veevalaja ajastu saabumist pole me neist suuremat kuulnud. Kindlasti on mustmiljon põnevat Veevalajat, kuid igaüks meist arvab, et Veevalaja ei suuda teha muud kui niisama hängida ja olla igav. Nende käitumist peetakse kerglaseks ning seda võib päriselus tõlgendada kui igavust.

Kaalud

Kaale seostatakse tasakaaluga ning arvatakse, et Kaalud on nii praktilised, et neil puudub igasugune kujutlusvõime. Kaalud teeb aga tõeliselt igavaks nende intensiivne võime olla passiiv-agressivne. Nad on meisterlikud manipuleerijad, kuid kahjuks ei saa aru, et teised näevad nende käitumise läbi.

Jäär

Jäära pealetükkivus on see, mis inimesed temast eemale peletab. Inimesi ärritab Jäärade veiderdamine ning lõppeks peetakse seda maru igavaks.

Kaljukits

Kes üldse peab Kaljukitse meeles, kui sodiaagist juttu tuleb - välja  arvatud sina, kui sa just selles märgis sündinud oled. Kas me üldse teame, milline on tüüpiline Kaljukits? Ei, ja seda seetõttu, et Kaljukitsed ei jäta endast palju jälgi maha.

Kalad

On võimatu ette kujutada, et Kalad teevad veel midagi peale nutmise ja hädaldamise, et vaid saada tähelepanu. See võib meid eemale peletada ning igavusest kooma ajada.

Skorpion

Me ei suuda ju iga päev kurva ja masohhistliku seksiga tegeleda? Või noh, eks me suudaks, aga see muutuks kiirelt igavaks. Ja siin tulebki mängu Skorpion. Seksikus, mille tõttu Skorpion on tuntud, on ka ainus põnev asi nende juures - ja seegi kaotab kiirelt oma võlu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles