6 sodiaagimärki, kes on tundetud ja hinges viliseb külm tuul

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kas on võimalik, et inimene tõesti ei tunne oma hinges midagi ja seal viliseb vaid tuul? On sodiaagimärke, kel on end keerulisem avada, tavaliselt on selle põhjuseks mõni minevikutrauma.

Samas enda väljalülitamine ei ole pikalt jätkusuutlik, kuigi võib meid ajutiselt uute haavade eest näiliselt kaitsta. Me tahame mõnikord vähem tunda, kuna tunded teevad haiget. Mõni tähemärk on teistest osavam end välja lülitama. YourTango toob välja kuus sodiaagimärki, kes suudavad edukalt oma tunded välja lülitada, kui juba selle eesmärgiks võtavad.

Kaljukits

Stoiline ja visa Kaljukits tõmbab su kergelt haneks. Kui ta tunneb, et teda pannakse emotsionaalselt proovile, suudab ta end sekunditega välja lülitada. Kaljukits ei talu vaimset piina ning enda selle eest kaitsmiseks oskavad nad end tundetuks muuta.

Veevalaja

Veevalaja on palju läbi elanud, ta on kannatanud suurt valu ja sellest üht-teist õppinud – näiteks seda, kuidas end välja lülitada. Seetõttu võivad Veevalajad lähedastele vahepeal tunduda emotsionaalselt surnud ja see võib olla häiriv. Ka võib Veevalaja tunduda tujukas, kuid see on vaid enesekaitse – nende hing pole surnud, nad lihtsalt tahavad, et sa nõnda arvaks.

Skorpion

Juba loomuldasa on Skorpion külmavereline, seega pole palju vaja, et ta täiesti tundetuks muutuks. Me võime arvata, et ta teeb seda pingeolukorras, kuid klassikaline Skorpion eraldab end tunnetest päevas umbes 20 korda.

Jäär

Kui sa oled nõnda jäärapäine nagu Jäär seda on, pead sa suutma ka oma jäärapäist meelt hoida. Selleks on aga kasulik maailmale näidata, et sa oled hingeliselt surnud. Jäärad on niigi emotsionaalselt ebastabiilsed ja selline püsimatus on ööpäevaringselt plahvatusohtlik. Et seda püssirohutünni kontrolli all hoida, tuleb appi võtta emotsionaalne tundetus.

Sõnn

Sõnn kõnnib niigi juba piiri peal ja pole valmis igasuguse jamaga üldse tegelemagi. Et igapäevajurast pääseda, lülitab ta end mentaalselt välja, sageli kasutades selleks abivahendeid – alkoholi, drooge, seksi jne. Ta võtab oma väljalülitamist tõsiselt ja kui sa püüadki temani selles seisukorras jõuda, võrdub see pea vastu seina tagumisega.

Kaksikud

Kaksik on raske olla! Eriti arvestades, millised õelad ja hullud tunded temas heljuvad. Seetõttu astub sageli püünele Kaksikute «teine pool», kui asjad liiga leebeks ja sõbralikuks muutuvad. Haavatav Kaksik naudib kõiki tundeid... kuniks need muutuvad valulikeks. Siis jäta hüvasti emotsionaalse fassaadiga – lavale astub tundetu purikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles