Moereegel, mida Kate Middleton kuninglikus pulmas järgima peab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Members of The Royal Family attend the Commonwealth Day Observance Service at Westminster Abbey, London, UK, on the 12th March 2018.

Picture by Paul Grover/WPA-Pool.
12 Mar 2018
Pictured: Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Kate Middleton, Meghan Markle, Prince Harry.
Photo credit: MEGA

TheMegaAgency.com
+1 888 505 6342
Members of The Royal Family attend the Commonwealth Day Observance Service at Westminster Abbey, London, UK, on the 12th March 2018. Picture by Paul Grover/WPA-Pool. 12 Mar 2018 Pictured: Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Kate Middleton, Meghan Markle, Prince Harry. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 Foto: MEGA/MEGA

Kuninglik pulm on vaid mõne nädala kaugusel ja kõik külalised valmistuvad hoolega suursündmuseks. Kui tavaliselt on pulmakülaliste jaoks soovituslik riiete toon, siis kuninglikku pulma minnes peab etiketti järgima ka hertsoginna ise.

Kate Middletoni maitse on alati olnud eeskujulikult hea. Siiski tuleb tal pulmadeks riietust valides arvestada kuningliku etiketiga, mis kohustab kuningliku pere naisi pulmas peakatet kandma. Kuid see ei hõlma vaid prints Harry vennanaist, aga ka näiteks Meghani ema, kirjutab TheSun. 

Usutakse, et taoline komme sai alguse kirikust. Piiblis mainitakse, et iga mees, kes palvetab peakattega, ei austa end, ning iga naine, kes palvetab peakatteta, ei austa end.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles