Kuninglik fopaa? Meghani ja Harry pulmade kohta on ilmnenud veider fakt

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

Nüüd, kui kuninglikud pulmakutsed on ametlikult välja saadetud, hakkab kujunema ka parem pilt külalistest, keda 19. mail prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas näha võib.

Town and Country aga kirjutab, et mitte kõik abielupaarid ei saa pulma kaaslast võtta. Nimelt on selgunud, et osad kutsed on spetsiifiliselt adresseeritud vaid «Mr» või «Mrs». Miks see nii on?

Tavaliselt on pulmades tavaks kutsuda abielupaarid koos ja vabasuhtes olevatele inimestele «pluss ühe» võimalust ning paaride puhul, kes koos ei ela, pole kohustust kutsuda inimest koos poiss- või tüdruksõbraga. Kindlasti on Meghan ja Harry etiketiga hästi kursis, kuidas nad saavad siis selle vastu eksida?

Etiketiekspert Myka Meieri sõnul võib asi olla selles, et kui Harry ja Meghan on otsustanud kellegi ilma abikaasata kutsuda, on tegemist tõenäoliselt tööalase kontaktiga - näiteks viimasesse kuninglikku pulma kutsuti 80 inimest heategevusorganisatsioonidest, mida paar toetab. Neid inimesi peetakse töökontaktideks ja sel puhul pluss ühe reegel ei kehti.

On tõenäoline, et Meghan ja Harry on pidanud tegema mitmeid raskeid valikuid, kuna St George'i kabelis on vaid 800 istekohta. «On tõesti traditsiooniks kutsuda paarid koos, kuid kuningliku pulma puhul tuleb arvestada, et selles osaleb ka rohkelt inimesi, kellega paaril on professionaalne suhe,» märgib Meier. «Lisaks on ruumipiirang, seega tõenäoliselt tehti kombineeritud valikud just neil põhjustel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles