Liis Lemsalu: vajan kedagi, kes suudab avada mulle uue maailma

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Liis Lemsalu
Eesti otsib superstaari teine finaalsaade; Liis Lemsalu Foto: Jelena Rudi

Saate «Eesti otsib superstaari» osavõtjat, endise tippjalgpalluri Marek Lemsalu tütart Liis Lemsalut (18) paeluvad mehed, kes suudavad avada talle senitundmatu maailma, kirjutab värske Kroonika.
 

Kui Liisi käest küsiti, millised mehed talle meeldivad, vastas ta, et mingilt kindlat joont ei ole tal selles suhtes välja kujunenud, kuid kindlasti peaks mees olema huvitav.

«Ja ma olen kindel, et vajan kedagi, kes suudab mulle anda või tutvustada mingisugust uut maailma. Elu on nii lühike. Huvitav on kuulata midagi sellist, millest sa polnud teadlik. Ma arvan, et see on kindlasti üks asi, mida ühes kaaslases hindan. Miks üldse suhelda? See ongi sellepärast, et saad iseenda jaoks midagi sellelt inimeselt,» rääkis Liis.

Samuti arvas Liis, et väga-väga tõelisi tundeid tekib harva. Ja tema ise pole seda tõelist tunnet enda sõnul veel kogenud. «Ma olen veel liiga noor selleks,» ütles ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles