Viis lihtsat sammu värske ja noorusliku jume suunas

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson/PantherMedia/Scanpix

Vahel ei piisa kauni jume nimel ka piisa vee joomisest ja öösel 8 tunni magamisest ning abi tuleb otsida ilurutiinist, et välimust veidi parandada.

Näonaha välimust saab märkimisväärselt turgutada juba kõigest viie minutiga, õpetab Pure Wow.

Alusta näo puhastamisest

Ilurutiin saab alguse näo pesemisest, milleks võiks kasutada õige pH-tasakaaluga näopuhastusvahendit, et mustuse eemaldamisel ei läheks kaotsi ka liiga palju naha naturaalset rasu. Kui pesuvahend on liiga tugev, kuivatab see nahka. Parajalt niisutatud näonahk on aga pringim ja ühtlasem. Näopuhastusvahendit valides tasub jälgida ka seda, et toode sisaldaks aaloed ja naturaalseid antioksüdante, mis kaitsevad ärritavate keskkonnategurite eest.

Koori näonahka

Ühtlase ja klaari naha saladus peitub suuresti koorimises, mis aitab vabaneda surnud naharakkudest ning teeb naha säravamaks. Peaasi, et koorija ei oleks nahale liiga karm, siis ei maksa seda iga päev kasutada.

Kasuta jumestamisel niisutavaid ja naturaalseid tooteid

Paksu jumestuskreemi asemel vali kergelt tooniv ja niisutav kreem, mis jätab jume loomulikuks. Nii näed ka tervem välja ja naha loomulik kuma pääseb esile.

Väldi väga tumedaks värvitud silmi

Naha välimust ei tee paremaks see, kui silmadel on paks must lainerijoon ja ripsmed on kaetud mitmekordse tušikihiga. Kooluta ripsmed ära ja kata mõõdukalt ripsmetušiga. Silmade esile toomiseks kasuta pigem pruuni silmapliiatsit ja lisa kindlasti highlighter’it silma sisenurkadesse. Nii jääb üldvälimus täidlasem, säravam ja noorem.

Huultele vali huuleläige

Vaheta matt huulepulk kreemja huuleläike vastu välja. Tupsuta õrnalt veidi värvi huultele, et tulemus jääks loomulik ning seejärel kata huuled läikega, et teha need veelgi täidlasemaks. Kerge läige ja värv annavad su näole tervisest pakatava sära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles