7 šokeerivat fakti Trumpide abielust

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania ja Donald Trump
Melania ja Donald Trump Foto: JONATHAN ERNST/Reuters

Valge Maja teadis, et see on tulemas. Nädalaid oldi valmis paljastavaks artikliks Melania Trumpi kohta ajakirjas Vanity Fair. Nüüd on see jõudnud poelettidele.

Nüüd on meil võimalik heita unikaalne pilk Trumpide abiellu. Pikas loos avaldati muuhulgas, et...

...Trump oli lapse saamisega nõus ainult tingimusel, et Melania ei kaota oma vormi.

Melania jäi paari ainsat poega Barronit ootama, kui oli 35-aastane. Donald oli lapsega nõus aga ainult juhul, kui Melania keha füüsiliselt ei muutu. Kuuldavasti ei olnud mees ka naisele raseduse ajal toeks ning sõnas ainult: «Ise sa seda last tahtsid.»

...Melania ja Barron räägivad omavahel sloveenia keeles.

Trump muidugi sloveenia keelt ei mõista.

...ta oli väga häiritud eelmise aasta plagiaadisüüdistustest.

Pärast eelmisel aastal vabariiklaste kogunemisel peetud kõnet süüdistati Melaniat plagiaadis, kuna tema kõnest võis leida sarnasusi Michelle Obama tekstiga. Allika sõnul oli Melania juhtunust väga häiritud ning puges peitu.

...ta viib ise lapsi kooli.

Donald elab Valges Majas, Melania ja Barron aga jäid New Yorki ning hoolimata oma esileedi seisusest viib ta siiski last aeg-ajalt ise kooli.

...ta ei tegele väga heategevusega.

Rikkaid New Yorki naisi kiidetakse sageli just selle eest, et nad panustavad heategevusse. Melania on aga keeldunud etteantud stsenaariumi järgimast.

...Trump paneb Melaniale sõnad suhu.

Allikana viidatakse siinjuures raamatu «The Truth about Trump» autorit Michael D'Antoniot, kes nägi pealt järgmist stseeni. «Ütle talle, et ma olen hea abikaasa!» nõudnud Donald. Melania vaatas talle otsa, Donald kordas end. Lõpuks Melania sõnas: «Jah, ta on väga hea abikaasa.»

...ta ei plaani Washingtoni kolida.

Kuigi ta lubas Donaldile, et kolib Valgesse Majja järele, kui Barroni kooliaasta on lõppenud, pole tal väidetavalt mingeid plaane asi teoks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles