Viis asja, mida Meghan Trainor tegi kümne kilo kaotamiseks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Trainor 8. veebruaril 2018.
Meghan Trainor 8. veebruaril 2018. Foto: PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

Laulja Meghan Trainor on öelnud et tal ei olnud kavatsust saada kehapositiivsuse eestkõnelejaks, aga kui tema hitt «All About That Bass» välja tuli, juhtus see kuidagi iseenesest, sest laulusõnad sellist sõnumit just kannavadki. Staari uus singel «No Excuses» käib samuti kokku tema kehalooga, sest nüüd on ta palju alla võtnud ja teeb kõvasti trenni.

Olles kehapositiivsuse oluline eeskuju, tekitas Meghani kaalukaotus ka küsimusi, kas temaga on kõik korras. Selle peale vastas popstaar kiiresti, et langetab kaalu tervislikult ja teeb hea meelega trenni, mitte ei näljuta end kindla kaalunumbri pärast, kirjutab Delish.

Detsembris kihlus Meghan näitleja Daryl Sabaraga, kes tema sõnul õpetas, kuidas oma keha eest paremini hoolt kanda. «Ta õpetas, kuidas süüa teha ning näitas, et kui tervislikumalt süüa ja trenni teha, võib end palju paremini tunda,» tunnistas laulja intervjuus väljaandele Entertainment Tonight.

Meghan Trainor 2. aprillil 2015.
Meghan Trainor 2. aprillil 2015. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Raskel ajal tegi Meghan trenni ka siis, kui selleks polnud tuju. Pärast häälepaelte operatsiooni tundis Meghan end kohutavalt ja tal oli vaimselt väga raske. Vahel pakkus Daryl, et teeks koos trenni ja kuigi lauljal polnud selleks motivatsiooni, sundis ta end ikkagi liikuma. Nüüdseks on ta madalseisust välja saanud ja teeb trenni pea iga päev. «See on nagu kinnisidee,» tunnistas ta. «Ma pole end kunagi paremini tundnud.»

Meghani trennid on väga rasked. Peamiselt teeb ta trenni Shaun T. Insanity treeningvideote järgi. Ühe programmi läbimiseks kulub vaid 25 minutit, mis sobib hästi staari kiire elutempoga.

Daryl Sabara, Meghan Trainor.
Daryl Sabara, Meghan Trainor. Foto: Katrina Jordan/Katrina Jordan/Sipa USA

Tema külmkapis on alati olemas viis toitu: vesi, sidrun, seller, kalkun ja kana. Võrreldes varasemaga sööb ta enda sõnul nüüd palju puhtamalt.

Meghanit motiveerib tulevik. «Ühel päeval saame me lapse,» on ta öelnud. «Oma tulevaste laste nimel tahan olla võimalikult terve.» Praegu on Meghan 24-aastane ja kuigi ta ei plaani lähema viie aasta jooksul rasedaks jääda, on see ükskord kindlasti plaanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles