Meghan Markle’i teisik tahab omalegi printsi leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle'i teisik Robyn Hendry.
Meghan Markle'i teisik Robyn Hendry. Foto: Mercury Press & Media/Caters News Agency/Scanpix

Suurbritannias elab 25-aastane jumestuskunstnik Robyn Hendry, kes sarnaneb hämmastavalt palju prints Harry pruudile Meghan Markle’ile.

Varem olid Robynil punaseks värvitud juuksed ja ta ise ei saanud arugi, et sarnaneb Meghan Markle’ile, kes on tuntud näitleja. Pärast seda, kui ta juuksed tagasi oma loomulikku värvi värvis, nägi ta isegi, et on kuulsusele hämmastavalt sarnane, edastab Caters News.

Robyn Hendry.
Robyn Hendry. Foto: Mercury Press & Media/Caters News Agency

Robynil poleks midagi selle vastu, kui ta isegi printsi kaasaks saaks. Ta on üksikema ja töötab ilusalongis meikarina. Sarnasus kuulsa ja viimasel ajal eriti populaarse staariga on talle juba kasu toonud. Nimelt on inimesed teda Meghan Markle’iga päriselt segi ajanud ja peale selle, et teda tänaval uudishimulikult kõnetatakse, on ta ka omale palju kliente juurde saanud. Inimesed tunnevad huvi, kes ta selline on ja miks ta näeb välja nagu prints Harry tulevane naine.

Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: MEGA/MEGA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles