15 kuulsat paari, kes tõestavad: armastus võib kesta aastakümneid!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tavaliselt kubiseb kõmumeedia uudistest selle kohta, kes kuulsustest on taas lahku läinud. Nii jäävad aga teenimatult varju paarid, kes on pikas pühendunud suhtes ja kes tõestavad, et tõeline armastus on võimalik ka kuulsate ja ilusate maailmas.

El Pais toob välja kuulsused, kelle suhe on püsinud pikalt vankumatuna.

Foto: Chris Pizzello/AP

Michael Douglas (73) ja Catherine Zeta Jones (48) kohtusid Prantsusmaal filmifestivalil aastal 1998, hakkasid käima aasta hiljem ning on abielus aastast 2000. Neil on kaks last ning aastal 2010, kui Michael võitles kõrivähiga, oli naine talle truult toeks.

Foto: F. Sadou/SIPA/F. Sadou/SIPA

Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick kohtusid ja armusid filmi «Lemon Sky» võtetel aastal 1987, abiellusid aasta hiljem ja 30 aastat kestnud armastus on toonud ka kaks last.

Foto: PATRICK STRAUB/AP

Tina Turner ja German Erwin Bach abiellusid aastal 2013, kuid olid selleks ajaks olnud koos juba 27 aastat.

Foto: Dave Starbuck/imago/Future Image

Samuel L. Jackson ja LaTanya Richardson kohtusid ülikoolis ning nad abiellusid aastal 1980.

Foto: JONATHAN ERNST/Reuters

Will ja Jada Smith kohtusid filmivõtetel ning abiellusid aastal 1998. Neil on kaks last.

Foto: David Cheskin/PA Wire/Press Association Images

Sean Connery ja Micheline Roquebrune on koos olnud 43 aastat, kuigi meest ümbritseb naistemehe aura. Seanil on silmi siiski vaid ainult ühele naisele!

Foto: GUS RUELAS/REUTERS

Elton John ja David Furnish kohtusid ühise sõbra kaudu aastal 1993, kuid said oma suhte ametlikuks teha alles aastal 2005, kui jõustus seadusemuudatus, mis lubas ka samasoolistel paaridel abielluda. Neil on kaks last.

Foto: Presley Ann/AFP

Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness kohtusid aastal 1995 ning abiellusid aasta hiljem. Neil on kaks adopteeritud last.

Foto: Joel Ryan/AP

Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick on olnud abielus 20 aastat ning SJP sõnul peitub saladus selles, et nad saavad veeta piisavalt aega eraldi.

Foto: Jordan Strauss/AP

John Travolta ja Kelley Preston abiellusid 1991 ning on üle elanud ka karme aegu – nad kaotasid aastal 2009 oma 16-aastase poja Jetti. Raskustest aitasid neid läbi nende kaks teist last: tütar Ella ja poeg Benjamin.

Foto: Jordan Strauss/AP

Goldie Hawn ja Kurt Russell on koos olnud peaaegu 35 aastat. Neil on ühine poeg.

Foto: KGC-161/GoffPhotos.com

Colin Firth ja Livia Giuggioli on olnud koos 20 aastat ja neil on kaks last.

Foto: BFA/Billy Farrell/BFAnyc/Sipa USA

101-aastane Kirk Douglas ja 98-aastane Anne Buydens on tõelised Hollywoodi veteranid ja nad on abielus olnud peaaegu 64 aastat. Neil on kaks ühist last (näitleja Michael Douglas sündis Kirki esimesest abielust Diana Websteriga).

Foto: Joel C Ryan/AP

Tom Hanks ja Rita Wilson on teadaolevalt üks Hollywoodi õnnelikemaid paare. Nad on abielus olnud 30 aastat ja neil on kaks poega. Hanksil on lisaks kaks poega suhtest kadunud Samantha Lewesiga.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Meryl Streep ja Don Gummer kohtusid, kui Meryl oli sügavas depressioonis pärast oma eelmise partneri kaotamist vähile. Doniga abiellus ta aastal 1978 ning 40 aastat kestnud suhte «viljadeks» on neli last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles