Vene senaatori soeng tekitab Twitteris üleilmselt põnevust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina Petrenko.
Valentina Petrenko. Foto: Vida Press

Venemaa senaator, Hakassia Vabariigi esindaja Valentina Petrenko on mujal maailmas tuntud pigem oma silmatorkava soengu kui poliitika poolest.

62-aastane Petrenko pakub Twitteris palju kõneainet pärast seda, kui Alex Bruce-Smith tema kummalisele soengule tähelepanu pööras. «Ma avastasin just Vene föderatsiooni senaatori Valentina Petrenko soengu ja pean teiega seda uudist jagama,» edastab New York Post tema Twitteri säutsu.

Valentina Petrenko.
Valentina Petrenko. Foto: Ramil Sitdikov/Sputnik

«Vene senaatori Valentina Petrenko soeng on selja tagant veelgi tähelepanuväärsem,» kirjutas omakorda Kevin Rothrock.

Valentina Petrenko.
Valentina Petrenko. Foto: Grigory Sysoev/Sputnik

Petrenko ise ei ole aga sellisest tähelepanust just meelitatud. «Ma olen nii tüdinenud sellistele küsimustele vastamast,» ütles ta Moskva Kajale antud intervjuus. «Mul on lihtsalt lokkis juuksed. Ma tõstan need mõne juukseklambriga üles, see on kõik.»

Valentina Petrenko.
Valentina Petrenko. Foto: Ramil Sitdikov/RIA Novosti

Juba 2012. aastal andis Petrenko mõista, et ta ei pea õigeks poliitikute välimuse arvustamist. Kui toona tuli meedias juttu poliitikutele sobivast riietusest, pidas ta seda üle piiri minemiseks. «Keegi meist ei riietu suurustlevalt,» ütles ta siis. «Mina näiteks kannan koosolekutel musta kostüümi. Ma arvan, et ma ei pea kuulama seda, mida disainerid ütlevad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles