Üks ilureegel, mida Meghan Markle ei riku

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Chris Radburn/EMPICS Entertainment/Scanpix

Tulevane prints Harry abikaasa Meghan Markle on meigi suhtes põhimõttekindel ja eelistab loomulikku välimust.

Meghan Markle’i endine stilist ja jumestaja Lydia F. Sellers ütles väljaandele Refinery29, et noorel näitlejannal oli sarja Suits salvestamisel alati üks kindel reegel, millest ta ei lubanud meikaril üle astuda. «Iga kord, kui ma teda meikisin, ütles ta: «Palun jälgi kindlasti, et mu tedretähnid meigi alt välja paistaksid. Ma ei taha paksu jumestuskreemi kihti,»» sõnas Sellers.

Jumestaja sõnul oli Markle’ile väga oluline jälgida, kui suures koguses meiki tema näonahale pannakse. Ta tahtis alati olla värske ja õhetava jumega, mitte kanda paksu «krohvikihti». Soovitud tulemuse saavutamiseks kasutas Sellers väga kerget ja õrnalt läbipaistvat jumestuskreemi, mida oli hõlbus laiali hajutada.

Meghan Markle on varemgi rääkinud, et tahab, et ta tedretähnid välja paistaksid. Möödunud aastal ütles ta väljaandele Allure intervjuud andes, et ta ei salli seda, kui fototöötlusega muudetakse tema nahatooni ja tedretähnid ära kustutatakse. «Kõigile mu tedretähnidega sõbrakestele ütlen ma midagi, mida ütles mu isa, kui ma olin väike: «Nägu ilma tedretähnideta on nagu öö ilma tähtedeta,»» ütles Markle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles