Mida sööb USA esileedi Melania Trump?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump.
Melania Trump. Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

Tavaliselt on see väga tähtis, mida Ameerika Ühendriikide esileedi sööb, sest tema maitse järgi kujunevad nii Valge Maja kulinaarne toon kui ka üleriigilised toitumistrendid. Melania Trump on aga teadupärast väga eraklik ja tema harjumuste kohta on vähe teada.

Mashed kogus eri allikatest kokku infokillud, mis selle salapärase naise söömisharjumuste kohta aimu annavad. Näiteks ütles ta väljaandele Refinery 29 antud intervjuus, et dieetidest ta lugu ei pea ning sööb lihtsalt tervislikult, sest siis tunneb end paremini ja energilisemalt. Aga mida Melania Trump siis päriselt sööb?

Smuutit

Endine modell ja praegune USA esileedi Melania Trump joob sageli hommikusöögiks ühe kerge smuuti, nagu ta avaldas oma Facebooki lehel. Smuuti sisse paneb ta mahevilju, rasvavaba jogurtit, oliiviõli, linaseemneid, oomega-3-rasvhappeid sisaldavaid toidulisandeid ja D-vitamiini.

Kaerahelbeputru

Väljaandele GQ antud intervjuus ütles Melania Trump, et kui ta ei saa hommikuks mingil põhjusel smuutit juua, siis valib ta mõne muu tervisliku söögi, milleks on enamasti kaerahelbepuder.

Palju puuvilju

CBS Newsi andmetel sööb Melania koguni seitse puuvilja päevas.

Melania Trump.
Melania Trump. Foto: NICOLAS ASFOURI/AFP

Vähem köögivilju

Kuigi Melaniale meeldivad puuviljad, ei maitse talle väga köögiviljad. Kord rääkis ta Martha Stewarti telesaates, et paneb oma abikaasa võileiva vahele vaid hapukurki. Kõige rohkem vihkab ta sibulat.

Kiirtoitu

On teada, et USA president Donald Trump sööb meeleldi kiirtoitu, tellides sageli sööki McDonald’sist, KFCst ja teistest kiirtoidurestoranidest. Kuigi Melania sööb enamasti tervislikumalt, on ka teda nähtud korra Whataburgerist burgereid ostmas.

Parmesanikana

Melaniale meeldib ka restoranides söömas käia. Kord ütles ta New York Magazine’ile antud intervjuus, et naudib New Yorgi suurt restoranide valikut ning tema lemmiktoit on Jean Georgesi restorani parmesanikana.

Melania Trump.
Melania Trump. Foto: PING MA/AFP

Šokolaadi ja jäätist

Melania Trump usub enda sõnul, et liiga karmilt ei tohi oma isusid piirata ning seetõttu ei loobuks ta kunagi šokolaadist ja jäätisest. Kumbagi maiust lubab ta endale aeg-ajalt, kuid mitte iga päev. Seevastu Donald Trump sööb kooki ja jäätist igal õhtul.

Dieetkoolat

Nii Melania kui Donald Trump on suured dieetkoolafännid, kuid nad joovad seda väga erinevalt. USA president Donald Trump joob umbes 12 purki Diet Coke’i päevas ja talle ei ole oluline, millisest anumast ta seda joob. Melania joob oma koolat vaid klaaspudelist.

Donald ja Melania Trump.
Donald ja Melania Trump. Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles