Naine peab end päris vampiiriks ja valib fänne, kelle verd imeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe lapse ema Julia Caples (või ka Dark Rose) peab end vampiiriks ja joob kuus kuni kaks liitrit inimverd, et saada «plahvatuslikku seksuaalenergiat».

50-aastane Julia Caples on verd joonud juba kolmkümmend aastat ja peab end vampiirikultuuri pioneeriks. Kuna ta on oma veidra hobiga tegelenud nõnda kaua, on tal tekkinud oma fännid, kes tema tegevusi sotsiaalmeedia vahendusel jälgivad ning end talle vereimemiseks välja pakuvad.

«90ndatel olin vampiirist kuulsus, reisisin maailmas ringi ja tegin igasugu tele-show’sid. Ma ei usu, et keegi oleks mind päris vampiiriks pidanud,» ütles ta väljaandele Caters News. «Tänapäeva vampiirid võtavad eeskuju väljamõeldud tegelastelt ja riietuvad sellele vastavalt, kuid minu meelest peaksid nad ennast meist eristama. See on päriselt meie elu. Kui ma joon verd, on see seksuaalse energia ja seksuaalsus plahvatus.»

Julia sõnul oli vampiiriks olemine tema lapsepõlves tabu ja on seda teatud määral veel siianigi, kuid tema on selliseks sündinud ja peab enda missiooniks teised «päris vampiirid» üles otsida. «Na ei pea üle elama seda, mida mina elasin, nad ei pea kannatama,»

loodab ta.

Juliat on tema veendumuste pärast kodukandis palju tagakiusatud ja tal ei ole õnnestunud töökohti hoida. Guugeldades on tööandjad tema tegevusest teada saanud ja temast loobunud. «Minu elu ei ole olnud lihtne, aga ma olen, kes ma olen,» ütleb Julia. «Ma saan ikkagi elatist teenida, oma pere üleval pidada ja olla hea inimene, samal ajal ka teisi aidata.»

Julial on fännid, kelle seast ta omale sobiva inimese välja valib ja enda juurde kutsub. Tasu eest hammustab naine inimest sobivast kohast ja imeb päriselt tema verd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles