Kui sa oled üks neist, kes kipub alati oma taldrikule liiga palju toitu kuhjama, siis siin on mõned lihtsad reeglid, mis aitavad seda vältida.
Lihtsad nipid, kuida olla tervislik ja mitte üle süüa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- Täida taldrik alati 50-60 protsendi osas juurviljadega või salatiga.
- 25 protsenti taldrikust võiks koosneda teraviljatoodetest nagu pruun riis, kinoa või täisteraleib.
- Ülejäänud 25 protsenti võiks olla kaetud proteiiniga ja pea meeles, et see ei pea olema tingimata liha.
- Rasvaineks kasuta natuke avokaadot, oliiviõli, pähkleid või lahjat fetajuustu.
Allikas : Daily Mail