Kuidas rääkida partneriga seksist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kuigi seksist rääkimine ei ole tänapäeval enam tabu, võib isegi kõige avameelsema paari jaoks oma seksieelistuste ja soovide väljendamine olla paras katsumus. Kuidas sellest aga üle saada?

  • Vali rääkimiseks järgmine hommik. Selle asemel, et kohe peale seksi midagi arutama hakata, on mõistlik oodata hommikuni, kirjutab Real Simple. Samuti alusta alati millegi positiivsega nagu näiteks: “Eilne õhtu meeldis mulle väga, kuid äkki me võiks tulevikus proovida ka midagi uut.”
  • Kuula ka oma partner ära. Vestlus seksi teemal peaks olema kahepoolne. Kui teed omapoolsed ettepanekud, siis tunne huvi ka partneri soovide ja eelistuste kohta.
  • Selgita välja, mida sa tahaks ja mis sulle meeldib. Tee enne väikest uurimistööd, et tuua välja ka konkreetsed asjad, mida sa voodis proovida sooviks ja mis sind kõige enam erutab.
  • Aktsepteeri, et seksist rääkimine ongi teatud määral ebamugav. Paratamatult on seksist rääkimine midagi muud, kui poenimekirja üle arutamine. Seega väike närv või ebamugavus on normaalne, kuid pea meeles, et see kõik on selle nimel, et teie seksuaalelu veel parem oleks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles