Armas ja samas kummaline põhjus, miks prints George alati Williami käest hoiab

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George, Kate ja Charlotte
George, Kate ja Charlotte Foto: Sipa USA / Scanpix

Kuningliku perekonna fotosid vaadates olete ehk märganud, et väike prints George hoiab alati isa Williami ligi, samas kui Charlotte paistab olevat tõeline emme-tütar. On see kokkusattumus või peitub siin mingi tagamõte?

Lastekasvatamise ekspert Jasmine Peters ütleb Daily Mailile, et tegemist pole juhusega, et perekond piltidele alati sel viisil jääb. Ta usub, et William valmistab George'i nii ette tulevaseks kuningarolliks. «Pole ebatavaline, et just isa on see, kes õpetab pojale, milline on tema roll ja kohustused,» selgitab ta. «Sageli ju usutakse, et vaid mees suudab poisist mehe kasvatada.»

Kuninglik pere: William, George, Kate, Charlotte
Kuninglik pere: William, George, Kate, Charlotte Foto: AP / Scanpix

Samas tõdeb Peters, et käesthoidmise harjumus viitab usutavalt ka sellele, et Kate ja William on «traditsioonilised». «Samas väljendab see käitumine kindlasti ka sidet, mis on isa ja poja ning ema ja tütre vahel, et nad mõlemad hindavad seda ning võtavad vastutust vanematena tõsiselt.»

Petersi sõnul on William ja Kate «instinktiivsed» lapsevanemad, kes mõistavad, kui oluline isa-poja ja ema-tütre suhe on.

Teine beebiekspert Lucy Shrimpton aga usub, et kui noorem laps on vanuses, kus ta sõltub rohkem emast, on loomulik, et vanem laps hakkab rohkem isa poole hoidma. «See aga juhtub olenemata soost,» ütleb Shrimpton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles