2017. aasta kõige kohutavamad vagiinatrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bernd Jürgens / PantherMedia / Scanpix

Lõppenud aasta üheks suureks trendiks oli erinevate asjade toppimine enda suguelunditesse. Võib vist öelda, et jumal tänatud, et see aasta läbi sai! Siin on aga ülevaade kõige hullematest leidudest, mida naised enda vagiinadesse panid.

Särapomm, mis lubab panna suguelundid sädelema ja paremini maitsema. Selle leiutajaks oli üks pereema. Üsna pea hakati inimesi selle leiutise eest hoiatama, kuna põhjustab infektsiooni.

 

A post shared by Passion Dust (@passion.dust) on

Kurk. Päris tõsiselt soovitasid paljud naised panna endale külm kurk vagiinasse ja seda seal 20 minutit keerutada. Kurk pidi olema kooritud. Mille jaoks? Kurgiga hõõrumine pidavat delikaatset kehaosa puhastama. Tegelikult võib see hoopis kahju teha ning rikkuda enda kaitsevõimet.

Yoni muna lõi möödunud aastal samuti kõvasti laineid. Erineva suurusega munad peaks aitama säilitada toonust ja võimendama orgasme. Arstide sõnul ei pruugi see ohutu olla, kuna mikromõrades võib leiduda baktereid.

Herilasepesa. Üks möödunud aasta kummalisemaid soovitusi oli herilasepesa panemine vagiinasse. See pidavat noorendama ja tegema seest tihedamaks. See kummaline trend nägi ette sellest pesast kreemi tegemist ning peale määrimist. Arstid on hoiatanud, et see võib tekitada erinevaid marrastusi seksi ajal ning vähendab vagiina enda kaitsevõimet. 

Vampiirisüstid, mis on ka tegelikkuses nii kohutavad kui see kõlab. Et võimendada naise orgasmi, süstiti kliitorisse verd. Väga lihtsalt öeldes võetakse naiselt verd, mis eraldatakse kihtideks ning hiljem omvahel sobitatakse. Lõpptulemusena süstitakse naise kliitorisse trombotsüütiderikast vereplasmat. Taoline protseduur maksab naisele umbes 850 naela. Arstiteadus on nõutu, sest taolist protseduuri pole katsetatud ka mitte loomade peal. Nad on kindlad, et naisele see ohutu ei saa olla, kirjutab TheSun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles